Lokaltidningen Västboandan 17/2 2016
Lokaltidningen Västboandan 17/2 2016
Dela
Tweet
Skriv ut
Skicka e-post

Vad hände sedan med simhallen i Anderstorp?


Hallå där, Bengt gustafson, ordförande i föreningen Anderstorps simhall och gym, som tog över driften av simhallsanläggningen i våras. Hur har det gått?

– Det har gått bra, när vi tog över den första april hade vi ett oskrivet blad. Vi hade vissa uppgifter från kommunen angående driften, men det var ganska knapphändigt. Men hallen var inte i så dåligt skick som kommunen ville göra gällande.

Vilka förändringar har ni gjort?

– Vi har städat och gjort rent och snyggt. Vi har fått målarfårg sponsrad via Alcros färgfond och målat om i gymmet, simhallen och omklädningsrum. Framförallt Åke Jarenmark, som är pensionerad målare, har målat, tillsammans med andra frivilliga. I gymmet har vi gjort ett jättestort lyft, satt in helt ny ventilation och installerat nya träningsredskap.

Vilken respons har ni fått från allmänheten?

– Det har varit fantastiskt positivt. Vi har många volontärer som jobbar i kassan, städar och underhåller. Vi har ökat antalet besökare och ökat antalet medlemmar, vi har haft en väldigt bra tillströmning på folk, inte bara från Anderstorp. Det har blivit vårt allaktivitetshus, det är ett fantastiskt liv.

Du blev ju dessutom utsedd till Årets Anderstorpare, hur känns det?

– Det är klart att man blir glad, jag ser det som ett tack för det vi har gjort, att det har varit uppskattat.


Publicerad: 23. Desember 2016 15:00
¨

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få lokala nyheter
från Lokaltidningen Västbo Andan

Startsidan just nu
EFTERTEXTBANNERS